BRADLEY

 

Maahantuomamme Bradley-savustin on ainutlaatuinen kanadalainen savustuskaappi kylmä- ja lämminsavustukseen. Savustin tuottaa puhtaita makunautintoja ilman sivumakua.


Laite toimii automaattisesti.

 

Perinteisellä tavalla savustettaessa liian korkeat lämpötilat, savukaasut ja pihkat sekä purun palaminen liian loppuun vaikuttavat savustetun tuotteen makuun.

 

Bradley Smokerin salaisuus ovat savupuru-briketit jotka tuottavat puhdasta savun makua. Polttimessa on jatkuvasti tuoretta puuta, eikä loppuunpalavan puun kitkerä savu pilaa nautintoa. Bradley savustimella saat täydellisen lopputuloksen joka kerran kun savustat.

 

Bradley Smoker on matalalämpöuuni, jossa on savugeneraattori ja ruoka valmistetaan kuten tavallisessa uunissa, miedolla lämpötilalla. Tässä "uunissa" tarkoin valmistetut savustusbriketit tuottavat tuhtia savua kontrolloiduissa olosuhteissa, ja antavat vahvan savun ruokaan. Eristetyn uunin lämpötila on tasainen, joten kypsennys onnistuu varmasti. Tasaisen lämpötilan ja savuntuoton ansiosta tulos on aina tasalaatuinen. Omassa käytössämme olemme testanneet laitetta, sekä kotikäytössä, että vaativassa ravintolakäytössä. Bradleyllä savustus onnistuu myös talvella.

 

 

Savustinkaappi painaa noin 20 kiloa, joten sitä on helppo nostella ja käännellä. Savun maku määräytyy poltetun puulajin mukaan, joita löytyy savustusbriketin muodossa mm. leppä, omena ja kirsikka. Käytön jälkeen ritilähyllyt ja rasvapellin voi pestä vaivattomasti tiskikoneessa. Savustinkaapit, briketit, ritilät ja lämpömittarit löydät kätevästi verkkokaupastamme. Bradleyllä on kotitalouskäytössä vuoden takuu.

 

 

Savustinkaappia on saatavilla kahdella eri tekniikalla. Toimintavarmana analogisena (malli "Orginal")ja digitaalisena (4- ja 6 hyllyiset digital-mallit). Digital-mallit tarjoavat enemän toimintoja ja tarkemmat lämpötilasäädöt. Tutustu eri malleihin verkkokaupassamme.

 

Bradley-savustimen savuntuottogeneraattoria myydään myös erikseen ilman kaappia. Tämä ratkaisu sopii niille, jotka haluvat rakentaa itse savukaapin. Bradley savugeneraattorin ja rakennusohjeet löydät verkkokaupastamme.

 

 

 

Original Bradley Smoker oli ERÄ-lehden testattavana.

 

Laajassa “Kaappisavua Kanadan malliin”-artikkelissa toimittaja käsitteli viikkoja kestäneen koekäytön tuloksia. Vaikka moitteita tuli kantokahvojen puuttumisesta ja johtojen jäykistymisestä talvella, oli lopputulema kuitenkin hyvin myönteinen.

 

 

“Erän suositus: Original Bradley Smoker on yksinkertaisesti paras koskaan kokeilemani savustuslaite, jolla erityisesti kalan savustaminen onnistuu joka kerta ensiluokkaisesti.”

 

 

Original Bradley savustimen käyttöohje ja reseptit tästä linkistä

 

Digital 4 ja 6-hyyllisen Bradley savustimen käyttöohje ja

reseptit tästä linkistä

TAKAISIN YLÖS

VERKKOKAUPPAAN >>

Moukarinkuja 6, 04300 TUUSULA

Puhelin 09 8761205

sähköposti: asiakaspalvelu@savustintukku.fi

Suomen Savustintukku  -  parhaat laitteet ulkoilmakokkaamiseen

Toimitukset koko maahan nopeasti