Kamado Joe

 

Meiltä saat aidot Kamado Joe keraamiset grillit viralliselta jälleenmyyjältä, meillä on oma maahantuoti ja Kamado Joet ovat saatavilla suoraan omasta varastostamme.

 

Ihmiset ovat paistaneet ruokaa saviastioissa jo tuhansia vuosia. Vanhimmat yli 3000 vuotta vanhat saviastiat on löydetty Kiinasta. Näiden saviastioiden uskotaan olevan nykyisten Kamado grillien esi-isiä. Kehityksen myötä savi on korvattu vain keraamisilla materiaaleilla. Maailmalla samanlaisia paistotapoja monia mm. Tandoor Intiassa ja Mushikamado Japanissa.

 

Kamado Joe on keraaminen ja kestävä hiiligrilli vaativiin olosuhteisiin. Se on enemmän kuin grilli – se on sekä grilli, savustin että uuni. Lämpötila-alue Kamadolla on 82 C-399 C.

 

Kamado Joe Classic™ 18″ – Kamado Joen grilliritilän mitta on 18” eli 46cm

 

Kamado Joe on Kamado-grilli, joka täyttää korkeimmat Kamadojen laatuvaatimukset. Se on valmistetaan ja kootaan käsityöläisperinteitä kunnioittaen. Malli Classic Joe on tyypillinen ja hyvä koko tyypilliseen kotiatalouskäyttöön, grilaamiseen, BBQn tekoon ja savustamiseen.

 

Meidän kamado Joessa on paksut seinät, lämpöä pitävä tiivis kansi, joka pitää sisällä savun ja kosteuden kaikissa lämpötiloissa – se takaa täydellisen lopputuloksen. Kannen alta löytyvässä kypsennystilassa on parhaasta 304 ruostumattomasta teräksestä valmistetut ritilät. Kypsennystilaa mahtuu noin 10 kanafielttä kerrallaan.

 

Kamado Joessa on vakiona joustava ja muuneltava Divide & Conquer ritilätila.Siinä voi pitää puoliympyrän muotoisia ritilöitä eri korkeuksilla, ja jakaa niihin lämpöä eri tavalla. Lisäksi Kamado Joen ominaisuuksiin kuuluvat valurautanen huippuventtiili, sekä patentoitu tuhkanpoistoluukku, jonka kautta Kamado Joe on helpompi siistiä, kuin muut Kamado Grillit.

 

Miksi siis hankkisit Classic 18” Kamado Joe Grillin:

Kamado Joe on ehdoton valinta kun haluat grillata, kärventää, tai savustaa.

Kamado Joe kuuluu laadukkaisiin Kamado grilleihin, se on hyvin tehty, hyvin pakattu ja monella eri tapaa säädettävä.

Kamado Joen kypsennystila on kokoonsa nähden suuri

Kamado Joella saat mehukkaat pihvit, sekä savu-aromit.

Kamado Joe saattaa aiheuttaa naapurikateutta.

Koska Kamado Joe paketissa ON mukana myös grillaustyökalut, jalusta ja sivutasot!

 

Kamado griliä voi käyttää kolmella eri tapaa – Normaalin hiiligrillin tyyliin grillaamalla – Grillaamalla pihvin hyvin kuumassa Kamadossa, jossa lämpö säteilee myös paksuista keraamisista seinistä, hyvä pihviliha saa näin parhaan mahdollisen käsittelyn. – Tai sitten tekemällä miedossa lämmössä hiljaa savun kanssa hitaasti hauduttaen erikoisen mureaa – vaikka pulled porkkia tai häränbriskettiä.

 

Täältä pääset tilaamaan grillin >

 

 

 

VERKKOKAUPPAAN >>

Moukarinkuja 6, 04300 TUUSULA

Puhelin 09 8761205

sähköposti: asiakaspalvelu@savustintukku.fi

Suomen Savustintukku  -  parhaat laitteet ulkoilmakokkaamiseen

Toimitukset koko maahan nopeasti