KYLMÄSAVUSTIN

 

Pro Q kylmäsavustin on purupoltin, joka tuottaa savua mallista riippuen 10 tai 16 tuntia. Tätä laitetta voi käyttää esimerkiksi grillissä taikka metallikaapissa.

 

Pienempi malli on nimeltään Pro Q kylmäsavugeraattori ja isompi malli Savu-Ässä. Suositeltu savustuskaapin koko on isolle mallille 105 – 170 litraa ja pienelle 30 – 100 litraa.

 

Tämä kylmäsavustin ei tarvitse sähköä, kaasua tai muuta ylimääräistä polttoainetta vain purun sytytyksessä käytettävän kynttilän.

Laitteessa käytetään hienoa ja pölytöntä kylmäsavustuspurua.

Hienoa puru ja kylmäsavustimet myynnissä myös jälleenmyyjillä.

 

Katso lähin myyjäsi tästä >>

 

 

Riippumatta kylmäsavulaitteesi mallista, voi lämpimänä kesäpäivänä olla vaikeaa saada kylmäsavustuksen lämpötila pysymään alle 20 asteen. Jos siis kylmäsavustat kesällä, tee se viileään vuorokaudenaikaan, tai käytä kylmäsavustimena metallista jääkaappia johon olet tehnyt hyvät tuuletusventtiilit.

 

 

Yön yli kylmäsavustaminen on Pro Q kylmäsavustimella helppoa; ei ylimääräisiä kiekonlisäyksiä tai huoltotoimenpiteitä. Laite tuottaa savua tasaisesti luvatun ajan.

 

 

Kalan kylmäsavustus tapahtuu 5-20 asteessa, lihalla lämpötila voi olla jopa hetkellisesti jopa 30 astetta.

 

 

Lihan ja kalan kylmäsavustus alkaa aina suolauksella

ja kuivauksella.

 

 

Tutustu käyttöohjeeseen tästä >>

 

 

 

 

VERKKOKAUPPAAN >>

Moukarinkuja 6, 04300 TUUSULA

Puhelin 09 8761205

sähköposti: asiakaspalvelu@savustintukku.fi

Suomen Savustintukku  -  parhaat laitteet ulkoilmakokkaamiseen

Toimitukset koko maahan nopeasti