OZPIQ -leirikeitin, lämmitin ja kesäkeittiö

 

 

Uutuus, OzPiq grillillä tyyliä ulkokokkailuun. Monipuolinen ja helppo käyttää. Nauti rauhassa ja turvallisesti puutulen lämmöstä, tai kokkaa ulkona tulilla. OzPig Helppo ottaa mukaan retkelle. Se on täydellinen alusta wok- muurikka- muurinpohja- ja paellapannuille.

 

 

OzPig tulee Australiasta. Siellä leirikeittimiä käytetään telttaillessa, kalareissuilla leiripaikalla ja takapihoilla – sekä ruuanlaitossa että lämmittimenä.

 

Keittimellä valmistuu padat, keitot, pizzat, pihvit ym. Kova lämmitysteho mahdollistaa helposti lettu- kala ja pihvipannun käyttämisen. Ozpig on erinomainen myös metsäpalovaroituksen aikaan, kun avotulenteko on kiellettyä, sillä se lasketaan tulisijaksi ei avotuleksi. Sen käyttö on siis sallittua kaikkiella siellä, missä (hiili/puu) grillienkin käyttö.

 

 

OzPig sopii erinomaisesti myös karavanareille, sen on itseasiassa suunnitelleetkin alunperin karavaanarit. OzPig pakkautuu pieneen tilaan, ja vaunun vierellä on kiva kokkailla puutulen loimussa vaikkapa mitä herkkuja. Puita löytyy aina helposti, kaasua säästyy, eikä vaunuun tule käryjä kun kokkaus tapahtuu ulkona.

 

 

POLTTOAINE:

 

Uuni toimii tavallisella polttopuulla, sekä myös hiilellä ja grillibriketeillä. Paperia ja pahvia voi käyttää halkojen sytytykseen. Puut tulee pilkkoa enintään noin 0,33l juomatölkin kokoisiksi.

 

 

KEITTÄMINEN, PAISTAMINEN JA SAVUSTAMINEN:

 

Pata, vesipannu, paistinpannu ja parilataso, grillaustaso ja savustuspönttö myydään erikseen.

 

 

Mitä kaikkia mahdollisuuksia ulkoilmakokkaamiseen sinä tällä retkikeittiöllä keksisit?

BBQ ja grillaamiseen

Turvallinen puulämmitys

Wok -pannuille

Keittämiseen

 

Paino: 17 kg

Koko: 41.5 cm × 36.5 cm × 41 cm

VERKKOKAUPPAAN >>

Moukarinkuja 6, 04300 TUUSULA

Puhelin 09 8761205

sähköposti: asiakaspalvelu@savustintukku.fi

Suomen Savustintukku  -  parhaat laitteet ulkoilmakokkaamiseen

Toimitukset koko maahan nopeasti