Ruuanlaitto ulkona kesäkeittiössä on osa suomalaista ruokakulttuuria.

 

Me Suomen savustintukussa jaamme tämän intohimon kanssanne  ja tarjoamme parhaat välineet grillaamiseen ja savustamiseen.

Ammatillisena taustana meillä on yli 20-vuoden kokemus ravintolatoiminnan harjoittamisesta. Tilausravintolapuolella erikoistuimme grillijuhlien järjestämiseen ja tätä kautta olemme edelläkävijöitä savustettujen/ bbq-ruokien valmistuksessa Suomessa. Samasta syystä aloimme tuoda käyttötarkoitukseen sopivia laitteita maahan.

 

Tuotteitamme on mahdollista ostaa myymälästämme tai verkkokaupastamme.

 

Valikoimaamme olemme poimineet tuotteet joissa hinta-laatusuhde on markkinoiden paras, ja jotka tarjoavat kekseliäitä ja maukkaita savustus- ja grillaustoimintoja. Valikoimissamme on sekä pieniä kotitalouskäyttöön tarkoitettuja laitteita, että suurempia ja tehokkaampia koneita vaativaan harrastuskäyttöön ja pienimuotoiseen ammattikäyttöön.

 

Yhteistä kaikille tuotteillemme on se että olemme itse huolellisesti testanneet kaikki mallit ennen niiden päätymistä valikoimiimme.

 

Verkkokauppamme ja myymälämme laajassa laitevalikoimassa on suomenkieliset seikkaperäiset käyttöohjeet. Tuusulan myymälämme henkilökunnalta saat asiantuntevaa palvelua ja opastusta laitteiden käytöstä sekä niihin sopivista tarvikkeista. Mielellämme annamme vinkkejä onnistuneeseen ulkokokkaamiseen ja jaamme herkullisimmat savustus/ grillausvinkit kanssanne.

 

Laitteillamme grillaat, paahdat ja savustat aina onnistuen. Edustavan näköiset tuotteemme tuovat hienon lisän kesäkeittiöösi.

 

Valikoimamme kaikki laitteet ovat myymälässä esillä.

 

Savutukseen ja grillaamiseen liittyvät tarvikkeet kuten purut, briketit, mausteet yms löytyvät hyllystä. Verkkokaupastamme tilatut tuotteet ovat muutamassa päivässä kotonanne koko suomen alueella sekä postin että matkahuollon tuomana.

 

Tee itsestäsi huippukokki toimivilla laitteilla!

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme ja verkkokauppaan.

 

VERKKOKAUPPAAN >>

Moukarinkuja 6, 04300 TUUSULA

Puhelin 09 8761205

sähköposti: asiakaspalvelu@savustintukku.fi

Suomen Savustintukku  -  parhaat laitteet ulkoilmakokkaamiseen

Toimitukset koko maahan nopeasti