TUKKUMYYNTI

 

Suomen savustintukku tuo maahan savustimia ja niihin kuuluvia tarvikkeita. Meillä on suoraa kuluttajamyyntiä sekä osalle tuotteista myös tukkukauppahinnastot jälleenmyyjiä varten.

 

 

Bradley tuotemerkin savustimia on myyty suurkäyttäjille kuten ravintoloille ja metsästysporukoille. Verkkokauppamme on helpoin tapa hankkia tukkuerissä niihin sopivia savustusbrikettejä edullisesti. Katso verkkokauppamme hinta brikettien tukkupakkaukselle. Bradley tuotteet tuomme itse maahan ja toimimme vähittäismyyjänä. Omana tuontina meillä on myös Bradley-yhteensopivaa ruotsalaista savustubrikettiä esim. 360kpl erissä.

 

 

Jälleenmyyntiin kauppiaille on saatavilla Pro Q tuotemerkin tuotteita. Niistä pidämme isompaa varastoa myös jälleenmyyjiä varten. Kun haluat nämä kauppasi valikoimaan, pyydä meiltä kauppiashinnasto. Ota oma osuutesi nopeasti kasvavista markkinoista. Pro Q kylmäsavustimet ja niihin sopivat purut ovat tukkujakelussa myös Tero-Texillä ja Nippon Verkolla. Jos olet jo ennestään jommankumman asiakas, voit kysellä tuotteita tutulta myyjältäsi.

 

 

Anuka -savustimet ovat tällä hetkellä myynnissä vain omassa kaupassamme, myöhemmin tarjolla myös tukkumyynnin puolella.

 

Ota yhteyttä ja pyydä kauppiashinnasto.

 

 

Ravintolat, kalastajat, savustamot ym ruokaa myntiin valmistavat:

 

Juha Salo: juha.salo@savustintukku.fi

puhelin: 040 706 2153

 

Jälleenmyyjät, myymälät ja verkkokaupat:

 

asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@savustintukku.fi

puhelin: 09-8761205

 

 

 

VERKKOKAUPPAAN >>

Moukarinkuja 6, 04300 TUUSULA

Puhelin 09 8761205

sähköposti: asiakaspalvelu@savustintukku.fi

Suomen Savustintukku  -  parhaat laitteet ulkoilmakokkaamiseen

Toimitukset koko maahan nopeasti